Ervaar wat je kunt bereiken met onze 30 dagen ervaring

Stap voor stap begeleiding

Personal
training

Omdat iedereen anders is .. Trainen met een van onze personal trainers maakt je trainingen persoonlijk, op maat, gestructureerd, resultaatgericht en een meer lonende ervaring.

Bijgehouden resultaten en verbeteringen

Meten &
statistieken

Weten wat voor jou werkt is de sleutel tot voortdurende verbetering. Testen, opnieuw testen en aanpassen. Of het nou je doel is om kracht te krijgen, gewicht te verliezen of de mobiliteit te verbeteren, wij volgen de progressies om ervoor te zorgen dat de hulpmiddelen en methoden die wij gebruiken effectief zijn voor het individu.


Nog een stap verder

Groepslessen

Open voor alle vaardigheidsniveaus, op Sky Health The Hague geven we een aantal specialty lessen. Onze gemotiveerde coaches zullen workouts ontwerpen om je metabole conditionering te vebeteren en je vaardigheden te vergroten. De lessen van 60 minuten bezorgen je een uitdaging, geven je energie  en helpen je om je persoonlijke doelen te bereiken.

Optimaal resultaat voor het lichaam

Voedingsplan
op maat

Goed eten heeft ook training nodig! We geloven NIET in diëten, alle dieet plannen hebben 1 ding gemeen … ze zijn tijdelijk. Ons aanbod bevat een programma dat onderwijs en hulpmiddelen biedt om je te helpen de beste voedselkeuzes voor jouw lichaam te maken in een klein groepsformaat met veel interactie, ondersteuning en plezier! Echt eten, echt leren, echte ondersteuning – een krachtige en transformerende combinatie voor jouw gezondheid!

Start vandaag nog

Veel gestelde vragen

Wat er gebeurt na het voltooien van de proefperiode van 30 dagen?

Wij zullen evalueren waar u staat en hoe verder te gaan in een proces die het beste bij u past, een M.A.P. wordt besproken met uw persoonlijke trainer. Als je beslist dat het niet voor jou is, geen probleem.

Wat kan ik verwachten te bereiken in 30 dagen?

Wat is er nodig om je lichaam te transformeren? In één woord, inzet! We zullen je de ultieme kick-starter geven om blijvende veranderingen in levensstijl aan te brengen. We zijn ervan overtuigd dat de behaalde resultaten in het proces u de motivatie zullen geven om vooruitgang te boeken.

Wat als ik meerdere doelen heb?

Wij helpen u bij het navigeren door gewichtsverlies, ontwikkeling van vaardigheden, mobiliteit, kracht en uithoudingsvermogen om uw lichaam opnieuw te definiëren, – omdat u net zo onderscheidend bent als uw fitnessaspiraties, heeft u meer nodig dan alleen maar een training. Onze coaches hebben een breed spectrum van expertise.

Wat is inbegrepen in het maaltijd- en supplement plan?

Eerst bepalen we waar u staat en wat uw doel is. We bekijken uw algehele kennis van de basisbeginselen en voorzien u van een gemakkelijk te volgen supplement plan, terwijl we ernaar streven u te informeren over veranderingen in voeding en levensstijl als sleutel tot uw lange termijn resultaten.

Help ik ben nieuw?

Geen zorgen onze coaches zijn getrainde en gecertificeerde professionals die weten hoe ze de trainingsintensiteit dienovereenkomstig kunnen verbeteren om te zorgen voor een veilige en leuke training en toch elke keer uitdagend.

Kan ik op verschillende dagen op verschillende tijden trainen?

Ja, we zijn vrij flexibel, onze sportschool biedt trainers de mogelijkheid hun eigen schema te maken om ervoor te zorgen dat de klanten altijd in staat zijn om te trainen op momenten die voor hen geschikt zijn.

Neem contact op

Vul je gegevens in om een afspraak in te plannen