Team

Onze visie

We hechten veel waarde aan het stellen van een boven de industrienorm van training, we zijn bereid voor de uitdaging om niet zomaar een sportschool te zijn.

We streven ernaar om voortdurend de hoge kwaliteit te verbeteren en tegelijkertijd een aangename omgeving te bieden voor onze klanten en trainers.

“Fitness draait niet om beter te zijn dan iemand anders … Het gaat erom beter te zijn dan je zelf van vroeger”

“Als je te veel tijd besteedt aan het nadenken over iets, zul je het nooit voor elkaar krijgen”

Woorden van de oprichters

Jair

Je lichaam kan veel aan. Het is je mindset die je moet overtuigen.

Het ontwikkelen van een gewoonte kan moeilijk zijn. Terwijl de logische kant van je geest weet dat je je moet houden aan een trainingsregime om resultaten te zien, overtuigt de emotionele kant je dat het overslaan van nog een dagje niets zal doen. Als je dit touwtrekken vaak voelt, is het misschien helemaal niet zo een kwestie van motivatie of luiheid. Gelukkig, hoewel het enige moeite kost, kun je jezelf overtuigen om de neiging om  trainingen over te slaan of af te remmen, en je ertoe aanzetten om het met beide handen aan te pakken.

Jason

Streven naar voortgang en niet naar perfectie.

Streven naar de sterren moet altijd je doel voor ogen zijn. Weet dat het gemakkelijk is om de dingen waar je niet goed in bent na te laten en het feit is dat je misschien een tijdje ergens aan moet werken voordat het perfect wordt. In plaats van het helemaal  vermijden, ook al is het stapsgewijs, vind een manier om steeds voortgang te boeken, word beter, sterker, sneller en krijg op ten duur meer zelfvertrouwen om het een tandje op te schroeven. Streven naar vooruitgang is in wezen de enige manier om perfectie te bereiken.

Onze coaches

 • Pascal

  Pascal

  I have been doing fitness for about more then 10 years. Fitness has always been my hobby, it has become a lifestyle. Besides CrossFit i  also did karate and kickboxing to make my training a little bit challenging. During the years I’ve learned the most important thing in sports is that fitness is not only about the physical state, but also the mentally and spiritually state. We can do amazing things with our body and with the perfect mindset in every physical training, with proper nutrition andsufficient rest you can achieve any goal.

  After 3 years of military school I’ve learned to survive and overcome different challenges along the way. The mind is our powerful tool.

  If there is will, there is a way

   

  (CF L1 )