Begin vandaag
nog met

Professionele personal training in Den Haag

Sky Health heeft een unieke manier van trainen waarbij je maximale fysieke en mentale conditie kunt bereiken, wij zijn jouw partner voor een gezonde levensstijl en een beter leven.

Personal
training

De trainers bij Sky Health zullen jouw programma afstemmen, coachen, motiveren en zorgen voor de juiste techniek. Alles wat we in ruil daarvoor verwachten, is jouw toewijding om duurzame resultaten te garanderen.

VOLLEDIGE
COMMITMENT
AAN ONZE LEDEN
EN TRAINERS

Sky-health_commitment
sky_health_commitment_2
SkyHealth01-POTP-instaSIZE-089

bij SKYHEALTH hebben we een unieke benadering dan de industriestandaard. We bieden de optie van interne trainers en we ondersteunen onafhankelijke trainers om te groeien en hun eigen klantenkring op te bouwen binnen onze faciliteit. We moedigen hun aan een eigen trainingsstijl vorm te geven, constant naar verbetering te streven door van elkaar te leren, interne cursussen te volgen en met elkaar te trainen. De Sky Health-familie is toegewijd om haar klanten het volledige potentieel te bieden. Naast innovatieve lessen, een vriendelijke en schone omgeving en een ondersteuningssysteem voor een gezondere levensstijl werken we er hard aan om de verwachtingen te behouden en te overtreffen. We kijken ernaar uit u binnenkort te ontmoeten.

Groepslessen

We bieden verschillende groepsworkouts met gemotiveerde trainers. Onze lessen van 60 minuten omvatten, maar zijn niet beperkt tot, Metabolic Conditioning, High intensity Kick-Boxing, stretching/mobilizing en agility-Calisthenics workshops.

Lidmaatschap

Kom en train wanneer je maar wilt!

Uitdaging
van de dag

#SKYHEALTHDAYCHALLENGE

Opwarmen

Heupen &  shoulders.
WOD:
4 rondes for time
• 20 cal roeien
• 15 burpees over de roeimachine
•10 dumbell snatches 20/14kg

rust 2 min tussen rondes in

Afkoelen
core

Abonneer op
de Sky Health
Nieuwsbrief

Over ons

Onze missie is om ons sterk te maken voor trainers en leden die grote waarde hechten aan hun doelen.

We willen constant motiveren en stimuleren door op basis van ons actieplan resultaten te boeken.

We bieden dit door een aangename omgeving te creëren die belangrijke ingrediënten bevatten die iedereen in staat stellen zich thuis te voelen.

We beschouwen onze trainers en leden als deel van het team en door iedereen verantwoordelijk te houden voor hun inspanningen, zorgen we voor een succesvol eindresultaat.

De Trainers

Bij Sky Health werken we met een breed scala aan zelfstandige en in-house personal trainers, elk gespecialiseerd in zijn eigen specifieke beroepen die we geloven in het koppelen van je met een trainer die bij je past.

meer info

Ben jij een
onafhankelijke
trainer?

Ben jij een trainer? Wil je jouw klanten trainen en je eigen business op bouwen bij Sky Health The Hague? Stuur ons je informatie!

meer info

Resultaten

Wij beloven en wij leveren