PERSONAL TRAINING
De resultaten worden gedefineerd door jouw inspanningen.

Wij zijn hier om je te begeleiden

Look good 

Het veranderen van fysiek begint met het identificeren van je valkuilen en het maken van blijvende veranderingen in levensstijl. Verwacht niets minder dan het best mogelijke resultaat.

Feel good

Klaar om de wereld te veroveren, het overwinnen van uitdagingen waarvan je niet had verwacht dat ze dat zouden kunnen doen, zal je zelfvertrouwen vergroten, zoals nooit tevoren, je zult je geestelijk sterker voelen dan je ooit hebt gevoeld.

Be better

We streven naar blijvende verandering in levensstijl zoals goede eetgewoonten, aangepast aan de dagelijkse bezigheden, beter slapen, meer energie krijgen en slimme levenskeuzes maken die jou algehele welzijn ten goede komen.

Behaal efficiënt je doelstellingen op een wijze die bij jou past met Sky Health’s personal training

Resultaten

We doen wat we beloven

Wat anderen zeggen

Ik train vanaf dag één bij Sky Health Den Haag. Een geweldige fitnessruimte met een leuke en ontspannen sfeer, prachtige apparatuur en zeer professionele, ervaren personal trainers. Vanwege de uitdagende training is het niet alleen nuttig, maar ook leuk! Ik ben gespierder geworden, veel beter in vorm en in perfecte staat.

“Verslaggever sbs6”

Sandra

Bij SkyHealth is er een hele prettige sfeer, iedereen is altijd beschikbaar voor advies en vragen. Goede personal trainers en ruime locatie in het centrum van Den Haag. Alle faciliteiten voor, tijdens en na het trainen zijn prima verzorgd zodat de hele ervaring prettig en goed voelt. Goede manier om aan je persoonlijke doelen te werken!

“Ondernemer”

Charles

Samen met een fijne groep collega’s werk ik bij Sky Health. We voelen ons thuis vanwege de zeer aangename werkomgeving en de mogelijkheid om na een sessie van een kopje koffie te genieten. Alle trainers hebben hun eigen kwaliteiten en ervaringen,  zowel klanten als de trainers werken hard en genieten van de knusse werksfeer. Samen met onze klanten bouwen we een mooie band met elkaar op. Bij Sky Health zijn we als een familie!

“Trainer bij Sky”

Laura

Behaal je fitness doelen in 3 stappen

  • RESULTAAT heb een doel voor ogen, niets is sterker dan je einddoel kennen
  • Richt je doel naar de reden waarvoor je het doet, dat is je mentale motivator, laat het je leiden en je gefocust houden.
  • M.A.P (Massive Action Plan) dit is de manier waarop je je doelen zult bereiken, je trainer zal volgens je persoonlijke behoeften programmeren.

Neem contact op

Vul je gegevens in om een afspraak in te plannen