Freestyle Power Pilates

Met Pilates verbeter je jouw kracht, flexibiliteit en balans. Je ontwikkelt lange en sterke spieren en je versterkt je innerlijke core om je wervelkolom te ondersteunen. Je lichaam zal sterker worden maar ook meer shape krijgen.
Tevens verbeter je jouw lichaamsbewustzijn en werk je aan een betere houding. Zo kun je een soepele en sterke rug ontwikkelen.Voor wie is het? Pilates kan door iedereen beoefend worden, alle leeftijden zijn welkom. Heb je blessures of ben je zwanger? Ook dan kun je deelnemen aan de les. Er worden veel opties aangegeven zodat iedereen op eigen niveau kan trainen.

(Kick) Boxing

In de Boxing en Kick-Boxing lessen kan je een leuke dynamische training verwachten. Er zal een nadruk liggen op een conditionele workout met veel techniek en combinaties van stoten, trappen en knieen. Iedereen is welkom zolang je maar klaar staat voor een Kick-ass training

Olympic Weightlifting

Olympisch Gewichtheffen draait om met een barbell zo veel mogelijk gewicht boven je hoofd te krijgen met controle, techniek, kracht en mobiliteit. De twee bewegingen zijn de Snatch (in een beweging) en de Clean & Jerk (in twee stappen)

Balance

Een low impact les waarin het beste van Yoga wordt gecombineerd met elementen uit Pilates en Tai Chi. Op de flow van hedendaagse muziek werkt je aan flexibiliteit, mobiliteit en functionele kracht. De rustige bewegingen vanuit ademhaling hebben een kalmerend effect en je zal merken dat je stressniveau omlaag gaat. De lessen zijn geschikt voor elk niveau.